در نشست مشترک مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران با سرمایهگذاران منطقه ویژه اقتصادی سهلان، این منطقه به عنوان پایلوت لجستیکی کشور در قالب بنادر خشک معرفی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، در این نشست که با حضور دکتر کاظم سلیمی مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران و جمعی از مدیران و سرمایهگذاران برگزار شد، قریشی سرپرست منطقه ویژه اقتصادی سهلان، ضمن خوشآمدگویی و ارائه گزارشی از ظرفیتها و زیرساختهای موجود، بر لزوم تأمین زیرساختهایی نظیر برق و آب و تلفن تاکید کرد.
دکتر سلیمی مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی ایران با اشاره به برنامهریزی برای ساماندهی نظام لجستیکی کشور طی ماه های آینده، گفت: در راستای تحقق این هدف، تفاهمنامههایی با راهآهن، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سایر نهادهای زنجیره لجستیک در حال شکلگیری است.
دکتر سلیمی در ادامه افزود: ما به دنبالتشکیل فدراسیونی از نهادهای مرتبط با لجستیک هستیم که با راهبری ما و همکاری سه وزارتخانه راه، اقتصاد و کار، کشور را به زنجیره تولید و ارزشافزوده در سطح ملی متصل کند.
ایشان ادامه داد: در این طرح، منطقه ویژه اقتصادی سهلان بهعنوان پایلوت کشوری انتخاب شده و قرار است الگویی برای سایر مناطق ویژه اقتصادی باشد. در این منطقه، گمرک نیز به عنوان مرزبان اقتصادی نقش کلیدی و مؤثری ایفا خواهد کرد.
سلیمی با اشاره به سابقه تاریخی و صنعتی تبریز، تأکید کرد: همیشه تبریز و مردمش برای من جایگاه ویژه ای داشته است. تبریز از دوران قاجار تا امروز در صنعت پیشتاز بوده و اکنون هم باید جایگاه واقعی خود را در نظام بازرگانی کشور بازیابد.
وی با بیان اینکه «آدم حرف نیستم، اجراییام»، از برنامهاش برای بازبینی کامل سهلان خبر داد و با تاکید بر اینکه نگاه ما جامع و بر مبنای علمی و در راستای منافع ملی خواهد بود، گفت: «دستور دادهام مدیرانم با بررسی دقیق و مشاهده وجب به وجب منطقه آخرین وضعیت موجود را بررسی و گزارش نمایند.
دکتر سلیمی با انتقاد از ضعف طرحهای توجیهی برخی سرمایهگذاران محترم، تصریح کرد: تجربه جهانی از رشد اقتصادی کشورهایی مانند چین و شرکتهایی مانند جنرال موتورز نشان میدهد که قدرت تصمیمسازی و هدفگذاری دقیق، رمز موفقیت است. متأسفانه در بسیاری موارد خود ما مقصر هستیم و نیاز به بازنگری در استراتژی و برنامه ها داریم.
ایشان در ادامه سخنان خود از ایجاد پنجره واحد خدمات الکترونیکی سهلان در برنامه راهبردی ستاد شرکت خبر داد و افزود: برای تسهیل امور تولیدکنندگان، زیرساختهای لازم را فراهم میکنیم. دست بخش خصوصی را میبوسم، به شرط آنکه کار کارشناسی و دقیق انجام دهند.
در پایان این نشست، دکتر سلیمی اختیارات و تصمیم سازی لازم را تسهیل گری و رفع چالشهای موجود در منطقه ویژه اقتصادی سهلان را ترسیم نمود و توصیه های لازم را ابراز نمودند.