در پی دستور معاون اول رئیس جمهور جهت تسریع کالاهای اساسى، شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران آمادگی کامل خود را همچون همیشه برای همکاری با گمرک ج.ا.ا برای خروج سریع کالاهای اساسی اعلام نمود.
دکتر سیامک حسنی، عضو هیاتمدیره و سرپرست شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، از آمادگی کامل این شرکت برای همکاری همه جانبه با گمرک جمهوری اسلامی ایران به منظور تسریع فرآیند ترخیص کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم خبر داد.
وی با اشاره به تأکیدات امروز دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، مبنی بر ضرورت تسریع در ترخیص کالاهای اساسی مورد نیاز شرکتهای تولیدی و فعالان اقتصادی، گفت: شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران به عنوان بازوی ۶۴ ساله لجستیکی نظام تجارت کشور، تمامی ظرفیتهای عملیاتی، تجهیزاتی و انسانی خود را برای کمک به تسریع روند ترخیص کالاهای اساسی بسیج کرده است.
دکتر حسنی افزود: در شرایطی که تأمین بهموقع کالاهای اساسی و مواد اولیه برای تولید، از اهمیت ویژهای برخوردار است، این شرکت آمادگی دارد با همکاری تنگاتنگ با گمرک ایران، فرآیندهای مرتبط را تسهیل نماید.
سرپرست شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران همچنین اعلام کرد:
همکاران شریفمان در شعبات و انبارهای این شرکت از اولین ساعات جنگ رمضان، در سراسر کشور در حالت آمادهباش کامل قرار دارند و هرگونه اقدام لازم برای تسریع در خروج کالاهای اساسی از انبارها با هماهنگی و دستور گمرک، در سریعترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
گفتنی است امروز ۶ فروردین ۱۴۰۵ معاون اول رئیسجمهور در ادامه پیگیریهای مستمر دولت برای تأمین نیازهای کشور در شرایط جنگی، در گفتوگو با رئیس کل گمرک ایران، آخرین وضعیت ترخیص کالا، تأمین اقلام اساسی و روند صادرات و ترانزیت را بررسی کرد.
دکتر محمدرضا عارف با تأکید بر ضرورت تسریع در ترخیص کالا و تأمین بهموقع نیازهای کشور، دستورات لازم را برای استمرار روان جریان ورود کالاهای اساسی، مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز مردم صادر کرد و خواستار حفظ آمادگی کامل گمرکات در سراسر کشور شد.
در این گفتوگو، رئیس کل گمرک ایران نیز با اشاره به فعالیت شبانهروزی گمرکات کشور، اعلام کرد: خدمات گمرکی در تمامی مبادی ورودی و خروجی بدون وقفه ادامه دارد و تأمین کالاهای اساسی، مواد ضروری و همچنین صادرات و ترانزیت کالا در شرایط پایدار در حال انجام است.