حلـقـه وصـل لجستیک کشور

برگزاری مانور آتش‌نشانی در منطقه ویژه اقتصادی سهلان

برگزاری مانور آتش‌نشانی در منطقه ویژه اقتصادی سهلان
مانور آمادگی و مقابله با حوادث آتش‌سوزی با هدف افزایش سطح آمادگی نیروها و ارتقای ایمنی در منطقه ویژه اقتصادی سهلان برگزار شد.

این مانور به همت واحد HSE منطقه و با مدیریت مهندس رضا عبدالهی برگزار شد و در جریان آن، تیم‌های عملیاتی با اجرای سناریوی فرضی آتش‌سوزی، نحوه واکنش سریع، هماهنگی نیروها و استفاده از تجهیزات اطفای حریق را تمرین کردند.

هدف از برگزاری این مانور، افزایش آمادگی نیروهای مستقر در منطقه، ارتقای سطح ایمنی واحدهای تولیدی و سنجش میزان هماهنگی میان بخش‌های مختلف در شرایط اضطراری عنوان شد.

گفتنی است در پایان مسئول hse منطقه تاکید کرد: برگزاری چنین تمرین‌هایی نقش مهمی در پیشگیری از حوادث و کاهش خسارات احتمالی در محیط‌های صنعتی دارد و تلاش می‌شود این برنامه‌ها به‌صورت مستمر در منطقه ویژه اقتصادی سهلان برگزار شود.

سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵
11:16
تصاویر مرتبط
Loading
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید